Google +

Modevakschool

Wilt u zelf graag een stap in de modewereld zetten , en zelf uw kleding ontwerpen?
Wij geven modevakschool lessen , en begeleiden u tot aan uw examen op het Cuppens-Geurs instituut , waarmee u een erkend diploma kunt behalen.

Wij werken volledig volgens de Cuppens-Geurs methoden , deze opleidingen van Instituut Cuppens-Geurs zijn praktijkgericht; de theorie die wordt aangeboden, staat in dienst van de praktijk. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan het maken van patronen en het aan de hand daarvan vervaardigen van kleding.

cuppens

Iedere opleiding begint met een theoretisch deel; het uitwerken van het opleidingsboek. De basistechnieken die je daarin hebt geleerd, worden daarna samengevoegd in het tekenen van een volledig patroon voor een kledingstuk. Dan is het tijd voor de praktische vertaalslag; het op stof leggen, knippen en vervaardigen van het kledingstuk, waarbij je rekening houdt met belangrijke aspecten als stofkeuze, gekozen model en doel van het kledingstuk.

Wanneer je een opleiding van Instituut Cuppens-Geurs hebt gevolgd, kun je deze afsluiten met een examen en het behalen van een diploma. Jaarlijks worden examens georganiseerd voor de volgende opleidingen:

– Begincursus
– Costumière
– Coupeuse
– Modevaktekenen
– Lerares
– Hoofdlerares
– Hoedenmodiste

Voor meer informatie, neem contact met ons op via ons contactformulier , of kijk op http://www.instituutcuppens-geurs.nl.
Borduurstudio ZigZag vindt u terug op deze lijst: http://www.instituutcuppens-geurs.nl/noordbrabant.html