Google +

Borduurstudio ZigZag in nieuwsblad BN de Stem

Reacties uitgeschakeld voor Borduurstudio ZigZag in nieuwsblad BN de Stem

augustus 29, 2013 by hedi

ZigZag in dagblad BN-destem

PDF Afdrukken E-mail
Vrijdag 25 Juli 2008 10:45
Borduurstudio ZigZag heeft op vrijdag 25-07-2008 in het Brabants nieuwsblad De stem gestaan met een artikel.
Hieronder vindt u het artikel terug.


Madese begint aan huis borduurstudio

door Susanne den Boer. vrijdag 25 juli 2008 | 00:10 | Laatst bijgewerkt op: vrijdag 25 juli 2008 | 10:36

MADE – Als het meezit, kan Hedi de Groot uit Made per 1 september beginnen met haar eigen borduurstudio ZigZag aan huis.

De 48-jarige Madese heeft inmiddels de goedkeuring van het college van B en W van Drimmelen voor haar plan. Ze wacht nu nog op eventuele reacties, omdat het vrijstellingsverzoek momenteel ter inzage ligt op het gemeentehuis. “Ik kan me niet voorstellen dat daar nog een kink in de kabel komt. Er verandert voorlopig niets aan het pand en ik heb naast mijn woning eigen parkeerruimte. In de straat weet ook bijna iedereen er al van en uit die hoek krijg ik alleen maar positieve reacties.”

De Groot, woonachtig aan de Kloosterstraat 3, raakte zo’n twee jaar terug werkeloos. “Ik heb de afgelopen twee jaar parttime gewerkt in de modebusiness. Het idee om voor mezelf te beginnen spookt al even door mijn hoofd, maar het heeft even geduurd voor ik de stap durfde te zetten.”

Nu het eenmaal zover is, wil De Groot zo snel mogelijk aan de slag. Bij haar borduurstudio kunnen bedrijven, verenigingen maar ook particulieren terecht. “Ik ga me vooral richten op het in opdracht ontwerpen en borduren van logo’s op bedrijfskleding. Maar ook truien, jassen, handdoeken en caps behoren tot de mogelijkheden. Eigenlijk is niets te gek, ik versier zelfs kaarsen.”

www.borduurstudio-zigzag.nl


De link naar het artikel op de website:

Reacties uitgeschakeld voor Borduurstudio ZigZag in nieuwsblad BN de Stem

Sorry, comments are closed.